J.K. Smith író - Alkotó Blogger Portál Magazin

J.K. Smith író

J.K. Smith iro
J.K. Smith író








Civilben édesanya, dolgozó nő, feleség, de esténként, mikor elcsendesedik a család, előbújik belőlem az író, akinek a fejében cikáznak a történetek. Ilyenkor átveszik felettem az uralmat a karaktereim, akik az ujjaim irányítják.


2016. végén kezdtem el írással foglalkozni, és ennek eredményeképpen 2017. júniusában a boltok polcaira került első könyvem, a Szerelem hirdetésre. 2018. elején ezt követte az Ismert ismeretlen, szeptemberben pedig már harmadik regényemet, a Káosz a köbönt foghatják kezükbe az olvasók. Jelenleg negyedik regényemet írom, ami szintén nagy szerelem. 


Aki tőlem olvas, az romantikára, humorra, kalandra számíthat

 
Aki tőlem olvas, az romantikára, humorra, kalandra számíthat. Könnyed, szórakoztató olvasmányaimba belecsempészem a mélyebb, keményebb témákat. Mindemellett nagyon nagy szerepet kap könyveimben a család, ami az én életemben is fontos, így nem csak a két fő karaktert dolgozom ki részletesen, de a körülöttük élők mindennapjaiba is betekinthetünk.


Könyveim:

Szerelem hirdetésre: Két lelkileg sérült emberről szól, akik egymás mellett találják meg a szerelmet, a gyógyulást, az új, boldog életet. Történetüket behálózza a kaland, az izgalom, a nevetés, az új hely, Kanada piciny szegletének felfedezése. 
 
Ismert ismeretlen: Ebben a történetben erős személyiségek csapnak, majd csiszolódnak össze. A humor, és a család itt is adott, de amit pluszba kapunk, az a jellemfejlődés, pár varázslatos nap egy Ausztrália melletti apró szigeten, egy cseppnyi Hollywoodi csillogás keverve a mindennapos problémákkal, olykor durva, családi gondokkal. 


J.K. Smith könyvek


 
Káosz a köbön: Erről sokat még nem szeretnék elárulni. A Szerelem hirdetésre egyfajta folytatása, de az akkori mellékszereplők főszereplésével. Teljesen különálló sztori, amivel bepillanthatunk az eddig megismert családtagok jövőjébe. A főhősnőm egy cserfes, szókimondó, laza nő, aki Kanadában ragadt, a férfi karakterem pedig egy helyi, sikeres ügyvéd. Tűz és víz csap itt össze, ami érdekes perceket, órákat szerezhet az olvasóknak.


Nincs adott célközönségem. A könyveim éppúgy élvezik a tinik, mint a nyugdíjasok, nők, vagy férfiak… Nincsenek bennük olyan tényezők, amik miatt bárki kizárható lenne. Olyan módon szeretnék szórakoztatni, hogy azzal ne okozzak rossz pillanatokat, vagy kellemetlen perceket. A célom, hogy aki a kezébe veszi valamelyik regényem, ugyanúgy élvezze minden sorát, mint amennyire én élveztem annak megírását.

J.K. Smith nincs adott célközönségem



Megtalálható vagyok az instán, jksmithiro néven, illetve a Facebookon: 

 Facebook- J.K. Smith író

Emellett pedig van egy 600 fő feletti csoportom ugyancsak a Facebookon: J. K. Smith agyszüleményei.




Ha tetszett, nyomj egy lájkot, és/vagy g+, s ha szeretnéd, hogy mások is megismerjék, meg is oszthatod!


Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.